sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Olen huono pitämään lupauksiani - etenkin itselle annettuja. Uuden vuoden lupauksistakin luovuin ajat sitten. Mutta koska satuin lupamaan blogikirjoittamista itseni lisäksi myös kirkon tiedotuskeskukselle, Iirikselle ja Lahjalle, olen tässä.

Turun kristillisen opiston remontoitu huone, lämmin vastaanotto, paljon tuttuja kasvoja ja vähän uusiakin, ihmettelyä ja monimutkaisia käytäviä. Kirkolliskokous alkaa huomenna. Iloisella jännityksellä odotan uutta päivää.

Aamulla Kuopio sai uuden piispan. Ilmassa oli juhlavuutta, mutta myös iloista hilpeyttä. Uusi piispa tarkoittaa sitä, että sanoma kulkee eteenpäin. Ihmiset vaihtuvat, mutta sanoman viejien ketju ei katkea. Ehkä niin on kirkolliskokouksenkin laita. Ihmiset vaihtuvat, mutta kirkon ja sen sanoman asialla olemme me uudetkin. Siispä kohti huomista!

3 kommenttia:

  1. Siunausta työllenne, ootte jännän äärellä taas kerran niinkuin eräs nuoriso-ohjus uusia, joskus hankaliakin asioita kommentoi ja lähestyi. Positiivisesti ja elämän myönteisesti, kiitos huulilla, Sillä tavalla hän sai asiat rullaamaan ja vaikeatkin päätökset tuli tehtyä hyvässä hengessä. Yksimielisyys olisi hieno asia mutta ei aina saavutettavissa. Hienointa olisi yksimielisyys moniäänisyydestä. Ilahduttavaa on ollut seurata oman hiippakunnan ihmisten aktiivisuus kaikissa toimissaan. terveisin Tapsa Pyhäjärveltä

    VastaaPoista
  2. Blogi antaa hyvän areenan kertoa asioista hieman vapaammalla tyylillä, joten on mukava lukea kuulumisia sieltä Turusta.

    VastaaPoista